PAPER PRINTING SOLUTIONS

Çdo gjë mbi letër...

Zgjidhje Printimi është një mënyrë e rëndësishmë e promovimit të produkteve dhe shërbimeve të një biznesi, dhe që e aftëson klientin të informohet për produktitn dhe aktivitetet e kompanisë. Është mënyra që shumica e kompanive zgjedhin për të promovuar produktet dhe shërbimet e tyre, nga kompanitë telefonike celulare deri tek piceritë e lagjeve.

Në Diavlos Group ne dizenjojmë dhe prodhojmë të gjithë literaturën e promovioneve që i nevojitet kompanisë tuaj nga momenti i që ne vendosim funksionalitetin dhe që do të japë rezultatet e dëshiruara. Ne shtypim brënda standardeve më strikte të cilësisë në çfarëdo lloj forme që nevojitet për të promovuar biznesin tuaj.
Ne printojmë:

• Katalog
• Postera
• Billboarde
• Kartvizita
• Profile Kompanie
• Letra me kokë
• Zarfe
• Broshura
• Menu & List çmimesh
• Kartolina
• Dosje në shumëllojshmëri letrash, në çdo lloj palosje dhe prerje
• Paketime 
• Tapet Pjatash
• Tapet Gotash
• Ftesa
• Kapak CD & DVD

më shumë

 

WEB DESIGN & DEVELOPMENT

Kompania juaj është në web...

Krijimtaria që karakterizon dizainin e shumicës së websiteve në ditën e sotme  shkon përtej disa konfigurimeve vizuale që tërheqin.

Kompania e kupton dhe njeh që strategjia i një dizenjimi krijues rrjeti mban fuqinë për të rritur efektivitetin dhe përpjkjet për të konsoliduar dhe për të promovuar produktet.

Për të arritur këtë gjë Diavlos Group përdor një skuadër të dedikuar eksluzivisht në fushën e webit dhe teknologjinë më të avancuar në hapësirë.


Shërbimet kryesore që ne ofrojmë janë:

• Studim, design dhe zhvillim pranie korporate në internet.
• Design dhe ndërtim e databazës (MySQL, php).
• Design & zhvillim menazhimi aplikimeve në një sitë ekzistues.
• Zhvillim e portave online (portals).
• Zhvillim i aplikacioneve front & back office.
• Promovimi i motorëve kërkimor.

më shumë

 

PRINTIME DIXHITALE

Dot to dot...

Diavlos Group duke djekur teknologjinë ka zgjeruar shërbimet e saj në fushën e printimeve dixhitale duke ofruar aplikime inovative për hapësira të brëndshme, të jashtme dhe përdorime dyshemeje. 

Një fator i rëndësishëm të cilën e bën printimin dixhital metodën më konkuruese të implementimit dhe aplikimit të tij, është efektiviteti që mund të arrihen në sasi të vogla (pamvarësisht nga sasia) në një gamë dimensionesh. Ne të Diavlos Group këshillojmë dhe propozojmë zgjidhje optimale për të mbuluar nevoja të situatave specifike tuaja, me shpejtësi dhe në mënurë të lirë.

Shërbimet kryesore të kompanisë tonë janë:

Tabela
Duke përdorur 3 teknologji të ndryshme ne mund të arrijmë rezultatet më të mira në varësi të përmasave të printimit .

Billborde
Ne u japim mundësinë klientëve tanë të printojnë në plotter me teknologji dixhitale printimi të çdo përmase apo sasie që klienti ka për të printuar me një cilësi të lartë me kosto për metër katror.

Printime
Ne u japim klientëve tanë mundësinë për printime me teknologjinë dixhitale çdo gjë në sasi të vogla me një cilësi të lartë, me kosto për copë.

Flamuj
Kompania jonë realizon stampime te logove të komanive tuaja mbi beze (flamuj pamvarësisht nga përmasat e tyre) me printim dixhital me sasi në vogël me teknikën e printimit ne shoshë në sasi të medha.

Tenda – mbyllje ambjetesh, stenda & ndërtime të tjera
Tenda nga të gjitha llojet (nga më të thjeshtat deri tek ato me sistem të automatizuar).
       • Ndërtim & Instalim të tendave firzamonikë të automatizuara me PVC (Pergotenda), për ndriçim të instaluar në trup, sipas         kërkesës së klientit
       • Ndërtim dhe instalmi të çdo lloj tende me shina alumini me film ëith fotogkref, sipas kërkesave të klientit.
       • Pergolas prej druri, të qëndrueshme (me cilësi të lartë – estetikë të lartë) me lidhje të zbuluara ose të fshehura.
       • Ndërtim dysheme druri për jashtme (kuverta) me një gamë zgjedhje druri, me trarë të zbuluar apo të mbuluar.
       • Pergolas alumini (arkitekturiale dhe industrial me profil rezistent).
       • Ndërtim dhe instalim të: shina – ndarësve – mbrojtëse ere dhe ndërtime të tjera me porosi.
       • Ndërtime baraka hekuri – alumini – druri për përdorim të gjerë dhe tipeve dhe përmasave.
       • Garazhe makinash.
       • Garazhe barkash.
       •Ndërtim - shitje – dhënje marrje me qira të tendave të parafabrikuara hekuri dhe aluimni për përdorim komercial -          industrial dhe privat.

Stenda
Duke pranuar principin që faktori më i rëndësishëm në procesin e shitjes është mënura se si promovojmë produktin, Diavlos Group ndërton stenda nga materiale dhe dizaine të konceptuara me cilësi të lartë, të cilat shërbejnë si vegla për një komunikmi autentik dhe promocion në shitje.

Ne i ofrojmë klientëve tanë zgjidhje integrale, duke u nisur nga idea dhe koncepti deri në vendosjen ë produktit në dyqan.

Stikera adezivi – Gërma adezivi
Ne ndërtojmë gërma adezivi të çdo lloj forme apo dimensioni. 

Të aplikueshme mbi çdo lloj sipërfaqje me jetëgjatësi të lartë pa u dëmtuar nga moti. Makineritë tona y (plotter) mund të presin gërma adezivi në rulon me gjërësi deri në 1.20 m dhe me gjatësi pa limit, e cila është tregu më i madh.• PVC
• Banner Mesh
• Kanavac
• Adeziv Rrjet
• City Light
• Posters for "Rackets" or Pisas
• Veshje makinash (makina, autobuzë, makina rekamimi, etj.)
• Adeziv Vitrinash
• Xhama te bombarduar
• Aeroplan
• Banera
• Billborde 3 vizionesh

më shumë

SHERBIME KREATIVITETI GRAFIK

Zgjidhje...

Zgjidhje Inovative në design. Eksperienca dhe trajnimi i shkëlqyer i departamentit tonë krijon zgjidhje grafike për ju që ju të mund të përfaqësoni kompaninë tuaj dhe ti promovoni ato në treg në mënyrën më të mirë.

Kompania jonë mund të mbulojë të gjitha nevojat tuaja dhe mund të krijojë profilin e kompanisë tuaj dhe një katallog përfaqësues të logos tuaj (kodet e ngjyrave, fonte, përdorimi i logove etj), shabllon word-i, letër me kokë dhe shabllon ofertash, shabllon powerpoint-i për prezantime dhe dizenjime faturash për një imazh të intergruar dhe konsekuent të biznesit tuaj.

Ne mund të dizenjojmë Logo, Identitet Kompanie, Kartëvizita, Letra me Kokë, Zarfe, Postera, Banera, Ilustrime, Amballazhime, Flajera shoqëruese për Revista dhe Gazeta, Kartolina, Ftesa, Menu, Broshura, Flajera, Dhurata Promocionale, Veshje me adezivë, Kalendarë, Kotallog Produktesh, Tabela Reklamash, Billboarde dhe çdo gjë që mund të printohet mbi çdo siperfaqje. Gjthashtu, ne mund të krijojmë spote Televizive dhe Radioje, Dizenjime Arkitekturiale dhe Krijime Multimedia.

më shumë

 

EVENTE & PLANIFIKIM PANAIRESH DHE ZHVILLIME

Planifikime Panairesh

Diavlos Group është përfaqësuese e Exposystem në Shqipëri. Exposystem është kompania më e madhe Greke për marketing panairesh, e cila ka mbështetur panaire në prani të mijëra biznese dhe organizata në Greqi dhe jashtë saj, duke krijuar kështu infrastrukturën e mijëra raporteve duke kontribuar në suksesin e eventeve madhore në të gjithë gamën e fushave profesionale, sociale, kulturore, ekonomike , rajonale dhe politike.

më shumë
Planifikime eventesh

Diavlos Group bashkëpunon me Showsell, agjencia më e madhe e rezervimeve në Greqi, e cila mund të planifikoje evente dhe koncerte me DJ-ët më të suksesshëm, MC, performues, kërcimtarët dhe artistë nga më të ndryshëm me famë internacionale. Diavlos Group përfaqëson në mënyrë eksluzive disa nga emrat më të famshëm në muzikën House dhe gjithashtu punon me agjencitë dhe artistët më të mëdhenj internacional duke sjellë kështu produksionet dhe promocionin më të mirë në këto dhjetë vitet e fundit.
Shumica e pub-ve kanë organizuar shumë nga eventet speciale të Showsell, fokusi i të cilave kanë qënë DJ më të famshëm të muzikës House si: Roger Sanchez, Erick Morillo, Louis Vega, Junior Jack, Sandy Rivera, David Morales, David Guetta, Bob Sinclar, Joey Negro, Benny Benassi, Jamie Lewis, Gregory, Satoshi Tomiie dhe shumë të tjerë.

më shumë

 

SPOTE PUBLICITARE

We create for you...

Make your ad stand out, customers trust you and the listeners to enjoy listening to ads! 

In the modern digital studio of our experienced broadcasters, writers, technicians create for you.

më shumë