AGJENCI MODELESH & ARGETIM

Një foto vlen sa një mijë fjalë...

Fotografia ështe bashkimi i shkencës dhe artit. Ështe këndi që ne shohim me lirshmëri dhe spontanietet hipokrizinë e planifikimit të përditshëm. Fotografia është art, passion, dashuri, sqimë, dashuri e momentit, pranvera e imagjinatës, sfidë! Është një kujtim, shkencë, prespektivë, njohuri udhëtimi.Është e vertetë dhe mashtrim sëbashku si çdo formë arti tjetër.

Pse ne e dashurojmë fotografinë?

Ne e dashurojmë fotografinë sepse ne mund të “ndërtojmë” realitetin, në mënyrë të qellimtë ose jo.• Casting service
• Promotional models
• Event hostess
• Animatore
• Balerina
• Akrobate
• Klloune

 

Photo Gallery