SHERBIME KREATIVITETI GRAFIK

Zgjidhje...

Zgjidhje Inovative në design. Eksperienca dhe trajnimi i shkëlqyer i departamentit tonë krijon zgjidhje grafike për ju që ju të mund të përfaqësoni kompaninë tuaj dhe ti promovoni ato në treg në mënyrën më të mirë.

Kompania jonë mund të mbulojë të gjitha nevojat tuaja dhe mund të krijojë profilin e kompanisë tuaj dhe një katallog përfaqësues të logos tuaj (kodet e ngjyrave, fonte, përdorimi i logove etj), shabllon word-i, letër me kokë dhe shabllon ofertash, shabllon powerpoint-i për prezantime dhe dizenjime faturash për një imazh të intergruar dhe konsekuent të biznesit tuaj.

Ne mund të dizenjojmë Logo, Kartëvizita, Letër me Kokë, Zarf, Poster, Baner, Ilustrime, Amballazhim, Reklamë Revista dhe Gazeta, Kartolinë, Ftesë, Menu, Broshura, Pamfleta, Dhuratë Promocionale, Kalendarë, Katallog Produktesh, Tabela Reklamash, Billboard dhe çdo gjë që mund të printohet mbi çdo siperfaqje. Gjthashtu, ne mund të krijojmë spote Televizive dhe Radioje, Dizenjime Arkitekturiale dhe Krijime Multimedia.

 

Photo Gallery