Korporatat / Partnerët

Exposystem exhibitionsdj Bookings / Productions

PLANIFIKIM PANAIRESH DHE ZHVILIM

Planifikime Panairesh

Diavlos Group është përfaqësuese e Exposystem në Shqipëri. Exposystem është kompania më e madhe Greke në marketingun e panairve, e cila ka mbështetur panaire në prani të mijëra bizneseve dhe organizatave në Greqi dhe jashtë saj, duke krijuar keshtu infrastrukturën e mijëra raporteve duke kontribuar në suksesin e eventeve madhore në të gjithë gamën e fushave profesionale, sociale, kulturore, ekonomike , rajonale dhe politike.


Photo Gallery

O.P.E. - Paris - SIAL 2010 O.P.E. - Paris - SIAL 2010 O.P.E. - Paris - SIAL 2010 O.P.E. - Paris - SIAL 2010 O.P.E. - Paris - SIAL 2010 O.P.E. - Paris - SIAL 2010 O.P.E. - Paris - SIAL 2010 N.T.O. - ITB - Berlin N.T.O. - ITB - Berlin N.T.O. - ITB - Berlin N.T.O. - ITB - Berlin Athina Fair, Athens Athina Fair, Athens Athina Fair, Athens Athina Fair, Athens Athina Fair, Athens

 

Tipet e stendave

Disa nga llojet e stendave standarde mund ti gjeni këtu. Gjithshtu ne mundësojmë dhe ndërtimin e stendave me porosi sipas nevojave të klientit.