Korporatat / Partnerët

Exposystem exhibitionsdj Bookings / Productions

EVENT PLANNING AND DEVELOPMENT

Planifikime eventesh

Diavlos Group bashkëpunon me Showsell, agjencia më e madhe e rezervimeve në Greqi, e cila na mundëson në planifikimin e eventeve dhe koncerteve me DJ-ët më të suksesshëm, MC, performuesit, kërcimtarët dhe artistë nga më të ndryshëm me famë internacionale. Diavlos Group përfaqëson në mënyrë ekskluzive disa nga emrat më të famshëm në muzikën House dhe gjithashtu punon me agjencitë artistët më të mëdhenj internacional, duke sjellë kështu shërbimin produksion dhe promocionin më të mirë në keto dhjetë vitet e fundit.
Shumica e pub-ve kanë organizuar shumë nga eventet speciale të Showsell, të cilat ishin fokusi me DJ të ftuar më të famshëm të muzikës House si: Roger Sanchez, Erick Morillo, Louis Vega, Junior Jack, Sandy Rivera, David Morales, David Guetta, Bob Sinclar, Joey Negro, Benny Benassi, Jamie Lewis, Gregory, Satoshi Tomiie dhe shumë të tjerë.

Gjithashtu, Diavlos Group mund të planifikojë dhe organizojë çdo lloj festivali. Çdo festival organizohet në mënyrën me profesionale. Ne dizenjojmë skenografinë, përgatisim zërin, audion dhe promovojmë koncertin apo festivalin.


Photo Gallery

Bootylicious @ Boutique Club Bootylicious @ Boutique Club Bootylicious @ Boutique Club Bootylicious @ Boutique Club Bootylicious @ Boutique Club Bootylicious @ Boutique Club Bootylicious @ Boutique Club

 

Festivalet

Në këtë video ju mund të shihni disa nga festivalet që ne kemi planifikuar dhe orginizuar.