Korporatat / Partnerët

Exposystem exhibitionsdj Bookings / Productions

EVENTE & PLANIFIKIM PANAIRESH

Planifikime Panairesh

Diavlos Group është përfaqësuese e Exposystem në Shqipëri. Exposystem është kompania më e madhe Greke për marketing panairesh, e cila ka mbështetur panaire në prani të mijëra biznese dhe organizata në Greqi dhe jashtë saj, duke krijuar kështu infrastrukturën e mijëra raporteve duke kontribuar në suksesin e eventeve madhore në të gjithë gamën e fushave profesionale, sociale, kulturore, ekonomike , rajonale dhe politike.

më shumë