PRINTIME DIXHITALE

Dot to dot...

Diavlos Group duke djekur teknologjinë ka zgjeruar shërbimet e saj në fushën e printimeve dixhitale duke ofruar aplikime inovative për hapësira të brëndshme, të jashtme dhe përdorime dyshemeje. 

Një fator i rëndësishëm të cilën e bën printimin dixhital metodën më konkuruese të implementimit dhe aplikimit të tij, është efektiviteti që mund të arrihen në sasi të vogla (pamvarësisht nga sasia) në një gamë dimensionesh. Ne të Diavlos Group këshillojmë dhe propozojmë zgjidhje optimale për të mbuluar nevoja të situatave specifike tuaja, me shpejtësi dhe në mënurë të lirë.

Shërbimet kryesore të kompanisë tonë janë:

Tabela
Duke përdorur 3 teknologji të ndryshme ne mund të arrijmë rezultatet më të mira në varësi të përmasave të printimit .

Billborde
Ne u japim mundësinë klientëve tanë të printojnë në plotter me teknologji dixhitale printimi të çdo përmase apo sasie që klienti ka për të printuar me një cilësi të lartë me kosto për metër katror.

Printime
Ne u japim klientëve tanë mundësinë për printime me teknologjinë dixhitale çdo gjë në sasi të vogla me një cilësi të lartë, me kosto për copë.

Flamur
Kompania jonë realizon stampime te logove të komanive tuaja mbi beze (flamuj pamvarësisht nga përmasat e tyre) me printim dixhital me sasi në vogël me teknikën e printimit ne shoshë në sasi të medha.

Tenda
Tenda nga të gjitha llojet (nga më të thjeshtat deri tek ato me sistem të automatizuar).
       • Ndërtim & Instalim të tendave firzamonikë të automatizuara me PVC (Pergotenda), për ndriçim të instaluar në trup, sipas         kërkesës së klientit
       • Ndërtim dhe instalmi të çdo lloj tende me shina alumini me film fotogkref, sipas kërkesave të klientit.
       • Pergolas prej druri, të qëndrueshme (me cilësi të lartë – estetikë të lartë) me lidhje të zbuluara ose të fshehura.
       • Ndërtim dysheme druri për jashtme (kuverta) me një gamë zgjedhje druri, me trarë të zbuluar apo të mbuluar.
       • Pergolas alumini (arkitekturiale dhe industrial me profil rezistent).
       • Ndërtim dhe instalim të: shina – ndarësve – mbrojtëse ere dhe ndërtime të tjera me porosi.
       • Ndërtime baraka hekuri – alumini – druri për përdorim të gjerë dhe tipeve dhe përmasave.
       • Garazhe makinash.
       • Garazhe barkash.
       •Ndërtim - shitje – dhënje marrje me qira të tendave të parafabrikuara hekuri dhe aluimni për përdorim komercial -          industrial dhe privat.

Stendë
Duke pranuar principin që faktori më i rëndësishëm në procesin e shitjes është mënura se si promovojmë produktin, Diavlos Group ndërton stenda nga materiale dhe dizaine të konceptuara me cilësi të lartë, të cilat shërbejnë si vegla për një komunikmi autentik dhe promocion në shitje.

Ne i ofrojmë klientëve tanë zgjidhje integrale, duke u nisur nga idea dhe koncepti deri në vendosjen ë produktit në dyqan.

Stikera adezivi – Gërma adezivi
Ne ndërtojmë gërma adezivi të çdo lloj forme apo dimensioni. 

Të aplikueshme mbi çdo lloj sipërfaqje me jetëgjatësi të lartë pa u dëmtuar nga moti. Makineritë tona y (plotter) mund të presin gërma adezivi në rulon me gjërësi deri në 1.20 m dhe me gjatësi pa limit, e cila është tregu më i madh.• PVC
• Banner Mesh
• Kanavac
• Adeziv Rrjet
• City Light
• Brandim makinash (makina, autobuzë, makina rekamimi, etj.)
• Adeziv Vitrinash
• Banera
• Billborde 3 vizioneshPhoto Gallery