ARKITEKTURE & DEKORIME

Design becomes reality...

Ne i marrim seriozisht klientët tanë dhe vazhdimisht mundësojmë të dorëzojmë projektet në kohë. 
Ne krijojmë hapësira të estetikës së lartë, duke mbajtur në konsideratë natyrën e biznesit tuaj dhe profilin e klientëve tuaj. 

Një studim paraprak se si ne e drejtojmë zyrën tonë konsiston në hapat që ndjekin:

 

 

Studim Paraprak

• Interior & exterior design
• Design në 3D 
• Projektim arkitekture 
• Përberës të projektit 
• Projekt ndricimi 
• Konsultim për materiale & ngjyra


Sherbimet tona kane si qellim bizneset të tilla si: 

• Dyqane 
• Hapësira panairesh 
• Zyra 
• Hotele
• Sallone estetike 
• Restorante - bare etj.

 

Photo Gallery