Ekipi yne

Ne jemi një ekip dinamik. Një ekip me ekspertizë dhe vizion. Të gjithë me një fushë me ekspertizë dhe eksperiencë. Qëllimi ynë është gjithmonë në interes të kilentit për rezultatet më të mira!

 

PROFILI I KOMPANISË

 

Në komunikim nuk ka kufizime, nuk ka pengesa, nuk ka standarde.

Let us take you beyond the line…!

Kompania Diavlos Group, që njëkohësisht është dhe themeluesi i Kompanisë Diavlos Group, sjell me vete eksperiecën dhe njohuritë teknologjike të më shumë se 25 viteve prezencë në tregun e reklamave në Greqi, Europë por dhe me bashkëpunime në të gjithë botën, ajo mundet ti përgjigjet nevojatve të klientëve të saj dhe të propozoj ide kreative dhe efektive.

Duke patur njohuri në kërkesat e tregut, jemi në pozicion të përcaktojmë dhe të arrijmë synimin e target grupit tonë duke qënë sa më pranë publikut që ju intereson, duke transmetuar mesazhe direkte dhe indirekte nëpërmjet programeve strategjike të reklamës të krijuar me kujdes.

Idetë tona jane fituese, me shifra që bindin, me marrëdhënie që rezistojnë në kohë, me infrastruktura më të avancuara në treg

Filozofia

Filozofia jonë! Nothing's impossible...


Effectiveness through creativity.

Kjo nuk është thjesht një motto, por një filozofi e tërë që tregon se si dimë të përballojmë çdo problem promocional në biznesin modern.

Vizioni jonë

Të theksojmë në mënyrë kreative vlerat e brand-eve, që të garantojmë përfitime më të mëdha për klientët tanë.

Qëllimi jonë

Të jemi gjithmonë pranë klientëve tanë, kudo që të ndodhen dhe të përballojmë çdo kerkesë të tyre promocionale, me profesionalizëm dhe shpejtësi.